Kommentarer

Den bedste måde at bruge stopknappen.dk på, er ved at give dine kommentarer til kende. Under hvert emne, opslag eller artikel finder du Kommentar blok. Uanset om du har positivt eller negativt feedback, er det en stor hjælp i forhold til at strukturere og formulere vores budskab, så det er tilgængeligt for alle.

Bemærk at kommentarer adskiller sig fra spørgsmål, ved at være tilkendegivelse af din holdning – ikke deciderede spørgsmål.

Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål til emnerne i Stopknappen eller Startknappen, kan du stille spørgsmål under hvert emne. Dette hjælper os med at identificere områder, der ikke er afdækket grundigt nok. Spørgsmål og svar funktionen giver også redigeringsholdet mulighed for at besvare dit spørgsmål løbende, og vi forsøger at indarbejde alle svar i hovedteksten hver gang vi laver en ny revision.

Læst status

Vi ved godt at der er meget at læse og derfor kan du også markere det du har læst undervejs – ved at klikke på tjek-mærket ud for overskriften – så kan du bedre holde styr på hvad du har læst.