Det meste af Stopknappen foregår stadig under overfladen, men bagved scenen er der meget store ambitioner, for dét fortjener fremtiden.

Mens vi sammen arbejder på den store plan, spreder vi langsomt kendskabet til samfundets problemer og Stopknappen igennem en insisterende og subtil tilstedeværelse, der langsomt trænger ind i folks underbevidsthed uden pres. Hvis vi skaber en lille flig af genkendelse, der er associeret med et smil, skaber vi også et ubevidst forhåndskendskab, der vil hjælpe os med at nedbryde barrierer, når vi på et tidspunkt begynder at råbe lidt højere.

Vi frabeder os enhver form for decideret hærværk, for selvom det måske kan virke sjovt i øjeblikket, vil det skade vores sag i det lange løb. Husk, hvis vi skræmmer den brede befolkning med bølleadfærd, kommer de aldrig til at trække i vores retning – og hvis vi trækker alene, kommer forandringerne for sent.

Vi opfordrer i høj grad til kreative og morsomme indslag i hverdagen. Små ændringer i det almindelige billede kan give nye budskaber og perspektiver. Vi har lagt mærke til at der faktisk er mange anledninger i hverdagen, for vores hverdag er fyldt med manipulerende reklamer og bagstræberisk politik. Vores opmærksomhed bliver solgt uden vores samtykke, så det er kun fair, hvis vi hjælper med et bedre budskab. En grøn prik eller et ord på den rigtige plads kan gøre en forskel.

Inspirér andre – send dine egne billeder til os på start@stopknappen.dk, så deler vi dem her på siden.