Stopknappen består faktisk af to projekter.

Første del, Stopknappen, præsenterer et nyt ideologisk grundlag som anden del, Startknappen, omsætter til praktiske løsninger inden for rammerne af vores nuværende samfund.

Man kan sige at Stopknappen skaber et nyt paradigme for vores samfund, og dét tillader os at finde de løsninger vi ikke kan se, når vi lader os begrænse af det vi kender og tager for givet.

På et eller andet plan, kan det sammenlignes med om Jorden er flad eller rund. Da vi anerkendte, at den var rund, åbnede der sig helt nye og ellers utænkelige muligheder for os. Men det nye paradigme blev også mødt med stor og voldsom modvilje, fra dem der styrede verden. Det gav dem nemlig nogle uvelkomne forklaringsproblemer - og det fik dem også til at se lidt dumme ud. Det kan de ikke så godt lide. Af samme grund kan vores nuværende strukturer ikke ændre sig selv og netop derfor inddrager vi dem heller ikke direkte i denne proces. Endnu.

Vi anbefaler at du læser om Stopknappen først, og danner dig et fuldt billede at det nye paradigme. Det er et stort net med mange detaljer, der i sidste ende får det hele til at hænge sammen på en ny måde. Hvis du starter med Startknappen, svarer det lidt til at læse om at sejle rundt om Jorden, som efter din bedste overbevisning er flad. Først skal vi stoppe op, så skal vi starte igen.

Hvis det er første gang du besøger Stopknappen, skal du oprette en konto for at læse videre. Hvis du allerede har en konto, skal du bare logge ind.

Vi håber du bliver inspireret til at dele dine tanker og deltage i projektet.

God fornøjelse.